Beauty

Nails of the month| September

dsc03730

September in enkele woorden? Genieten, druk, spannend en zon. Bij al deze beschrijvingen past voor mij 1 kleur nagellak en dat is FELroos! 

dsc03733

Mijn vakantiewerk liep door tot in september dus bracht ik 1 september al werkend door. Na mijn laatste werkdag maakte ik pokéballcupcakes voor de verjaardag van mijn vriend. (Hou mijn blog in de gaten als je wilt weten hoe ik ze heb gemaakt.). Na zijn verjaardag moest ik direct mijn valies pakken want ik vertrok namelijk voor 10 dagen naar Frankrijk met mijn beste vriendin. Het waren dus leuke maar drukke dagen. In de zonnige Provence heb ik ook vernomen dat ik mijn herexamen gehaald heb. Was toch wel even spannend! Redenen genoeg om een vrolijk kleurtje op mijn nagels te dragen. Felroos weerspiegelde goed hoe blij ik me voelde.

Niet alleen in Frankrijk maar ook in België was het mooi weer. Zo heb ik 2 dagen uitgewaaid aan zee. Dat was net zoals in Frankrijk, genieten. Het waren de laatste dagen voor het nieuwe academiejaar begon dus hebben we er van geprofiteerd!

Een nieuw academiejaar betekent spijtig genoeg ook heel wat stress. Vragen als “Welke vakken neem ik op?”, “Passen ze in mijn uurrooster?”, “Hoe is mijn examenrooster?” moesten opgelost worden. Ook moest ik mijn kot weer helemaal inrichten. Dat waren toch wel zware dagen vol spanning. Als ik mij gespannen voel zoek ik vrolijke dingen op. Daarom koos ik ook voor felroze nagellak. Zo zag ik in mijn ooghoeken tijdens mijn opzoekwerk steeds iets leuks.

Ondertussen zit de eerste week van het nieuwe academiejaar er weeral op. Wat vliegt de tijd toch snel! Die eerste week is het altijd nog wat zoeken en terug wat wennen maar gelukkig waren er ook vele leuke feestjes om te ontspannen. Het was de laatste week die toch nog een beetje als “vakantie” beschouwd wordt en dus vond ik dat ik september even vrolijk moest afsluiten als ze begonnen is, je raadt het al, met felroze nagellak die ook perfect is voor een feestje. Nu wordt het tijd om de felle zomerse kleurtjes te vervangen door de herfsttinten. Ieder seizoen heeft iets moois en ik ben helemaal klaar voor de herfst. Laat die mooie sjaals, tassen warme chocolademelk en kaarsjes maar komen!

 

Welk kleurtje past bij jouw september?

xoxo

Laurien

Advertenties

Een gedachte over “Nails of the month| September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s