Ontdek!

Ontdek! | Foto op hout

DSC04023 (2)

Een origineel kadootje, ik denk dat iedereen dat wel graag krijgt. Is het origineel én persoonlijk dan is het volledig af! Wat dacht je van een foto op hout? Persoonlijker dan een foto gaat haast niet en door je foto op hout te laten afdrukken is het net iets anders dan normaal. Het is nét wat specialer, nét wat moderner, nét wat luxueuzer en nét wat creatiever. En het staat natuurlijk ook nog eens mooi in huis. Allemaal pluspunten dus! Ik bestelde een foto op hout via www.fotoophout.nl en vertel je verder wat ik van de kwaliteit en service vind.

DSC04027 (2)

Ik koos om een foto van mij en mijn vriend te laten vereeuwigen op hout. Ik heb een hele mooie herinnering aan die dag en dit is een van mijn lievelingsfoto’s van ons. Hij is namelijk getrokken op het feest dat we vorige zomer gaven voor de verjaardag van mijn papa 50, broer 18 en mezelf 20. Dat waren toch wel drie speciale leeftijden in hetzelfde jaar en dus een reden voor een feestje.

Maar nu terug naar de foto zelf. Er zijn verschillende soorten hout waarop je je foto kan laten afdrukken. FotoOpHout.nl geeft bij elke soort hout informatie en alle voor- en nadelen. Zo geven ze aan welke het meest verkocht is, welke het beste voor buiten is of welke de budgettopper is. De houtsoort Multiplex is zelfs een waar er geen afzonderlijke planken zijn en je de noesten bijna niet ziet. Voor ieder wat wils dus. Ik koos voor Vurenhout. Dat is de meest verkochte houtsoort. De planken zijn vrij stevig, ongeveer 2 cm dik en je ziet de kieren tussen de planken. Persoonlijk vind ik dat heel mooi. Het geeft iets stoers aan je foto. Vurenhout geeft een natuurlijke uitstraling en door de Fine Art printer wordt je foto extra scherp afgedrukt. Je kan het in verschillende formaten bestellen. Er zijn heel veel mogelijkheden maar daarvoor kijk je beter op de site van Foto op Hout.

 

DSC04028 (2)

Ook geeft FotoOpHout.nl tips en raden ze je aan of af om whitewash te gebruiken. Dat is een techniek waardoor de foto bleker en witter wordt. Je krijgt dus extra kleurkracht. Ik had op hun site gelezen dat het het beste is om whitewash te gebruiken als je een foto van mensen laat afdrukken. Op die manier zie je de houtkorrels minder in de gezichten. Ook wordt de houtkleur verborgen waardoor je geen gele schijn krijgt. Zo gelezen, zo gedaan!

Nadat je een foto en een houtsoort hebt gekozen is het tijd om je foto te personaliseren. Je kan inzoomen, een filter toepassen of er tekst bijzetten. Ook kan je kiezen of je een staande of liggende foto wilt en de uitsnede van de planken. Uiteindelijk is er de mogelijkheid om er een ophangsysteem bij te bestellen (wat ik heb gedaan), de optie voor whitewash of  voor een professionele foto controle.

DSC04031 (2)

Ik begrijp volkomen waarom FotoOphout.nl onafhankelijk als beste getest is. De kwaliteit van de foto is echt heel goed, zeker als je bedenkt dat ik de foto heb ingezoomd en heb laten afdrukken op 60×40 cm. Ook de service is uitstekend. Ik heb zondag mijn bestelling gedaan en woensdag(!) had ik hem al. 3 dagen vind ik heel snel om een gepersonaliseerd product te zijn én naar het buitenland te verzenden (van Nederland naar België). Nog een extra pluspunt is de vele informatie en keuze op de site.

De foto op hout is een echte eye-catcher in mijn interieur. Het is een stoer en natuurlijk product. Ook heb ik er al veel complimentjes over gekregen van familie en vrienden. Ik denk dat iedereen stiekem ook zo een wil en het dus niet lang zal duren vooraleer er ook in hun interieur een foto op hout staat te schitteren.

 

Tip van mij! FotoOpHout.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl dus als je toch iets anders zoekt kan je daar zeker eens een kijkje nemen!

Wat vind jij van een foto op hout?

xoxo

Laurien

 

* Dit product heb ik ontvangen ter review

 

Advertenties

7 gedachten over “Ontdek! | Foto op hout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s