Beauty

Nails of the month | Juli + review

DSC04583 (2)

De maand juli schreeuwde voor mij maar één woord: VAKANTIE!  Ik genoot van de zon in het zuiden van Frankrijk en deed in eigen land ook toffe uitstapjes. Dat ik een bruin kleurtje heb gekregen na die dosis zon, is dan ook niet verrassend. Een gebruinde huid en een vrolijke maand, dat vroeg om een lichtroze kleur op mijn nagels!

Lichtroze

DSC04586 (2).JPG

Lichtroze, zo een mooie kleur en toch had ik deze nog niet in mijn stash. Bijna niet te geloven toch? Na jaren steeds felle of donkere kleuren nagellak te dragen, kocht ik begin juli dan toch mijn eerste potje lichtroze nagellak met de gedachte “voor als ik straks bruin ben”. Ik heb immers altijd gedacht dat heel lichte kleuren zoals wit en bijna wit alleen maar mooi waren als je een getinte huid hebt. Toen ik laatst voor het assortiment van Essie stond, dacht ik er meteen anders over. Je hebt zoveel varianten op wit, van zuiver wit, naar wit met een lichtgroene schijn tot heel lichtblauw. Zo is er voor elke huidskleur een bleke tint die matcht.

Na een aantal flesjes te vergelijken koos ik voor een variant van wit die net iets rozer was dan de rest. Dit is voor mij denk ik een kleurtje die doorheen het hele jaar past. Nu ik gebruind ben, springt deze kleur echt van mijn nagels en doet het mij nog bruiner lijken. Ik denk dat de kleur in de winter minder gaat opvallen en mij zachte, subtiele nagels gaat geven. Of dit echt zo gaat zijn laat ik jullie binnen een halfjaar weten maar mijn verwachtingen liggen hoog.

 

Review – Essie Fiji – €12,49

DSC04684 (2).JPG

Voor dit zomerse weer koos ik voor de kleur Fiji van Essie. Fiji is een lichtroze, lieflijke kleur die een hoog meisjesgehalte heeft. Het is een heel draagbare kleur, die bij vrijwel elke outfit past.

De nagellakflesjes van Essie zijn heel herkenbaar. Stevig glas met Essie er langs twee kanten van het potje ingegraveerd en langs de andere kant op gedrukt. Bovenop de witte dop hangt een stikker met de naam van de kleur. Persoonlijk vind ik de vormgeving strak en mooi. Er zit 13,5 ml in, wat best veel is voor een nagellak. Dankzij het breed aflopende borsteltje kan je de lak gemakkelijk aanbrengen.

Op de foto’s draag ik 2 laagjes lak. Dat is wel nodig om een dekkend resultaat te krijgen. In combinatie met een topcoat blijft de lak een week perfect zitten. Nadien begint er hier en daar lichtjes te shippen maar door de lichte kleur valt dat helemaal niet op. Je kan dus zeker 10 dagen verder. Ik vind dat een hele goede prestatie, zeker als je bedenkt dat ik bijna dagelijks gezwommen heb. De lak kan dus zeker tegen een stootje.

 

DSC04581 (2).JPG

 

Welke kleur draag jij op je nagels?

xoxo

Laurien

Volg je mij al op Instagram?

Foto’s gemaakt door Emmelien.

 

 

Advertenties

16 gedachten over “Nails of the month | Juli + review

  1. Wat toevallig! Ik wil al zó lang witte nagellak proberen, maar ik heb een extreem lichte huid dus ik ben bang dat het er echt niet uit gaat zien! Toch maar eventjes een lichtere kleur proberen want bij jou ziet het er echt heel mooi uit!

    Liked by 1 persoon

  2. Oh dankjewel! Essie heeft heel veel “soorten wit” dus ik denk dat je zeker een kleur gaat vinden die mooi bij je huid past. Van die meer transparantere lichtroze lakjes vind ik ook altijd mooi staan. Liefs!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s