Ontdek!

Ontdek! | Foto op canvas van Fotofabriek.nl

Is het je ook al opgevallen dat je heel veel foto’s maakt? Dankzij de sociale media nemen en delen we immers dagelijks foto’s. Zoveel zelfs dat de belangrijke herinneringen verdwijnen tussen alle anderen. Dat vind ik jammer dus laat ik die speciale momenten vereeuwigen op fotopapier en geef ze een leuk plaatsje in mijn interieur. Een originele manier om dat te doen is om een foto op canvas te laten drukken via Fotofabriek.nl. Een foto op canvas geeft net dat ietsje meer aan je foto en staat leuk op je kast of aan je muur. Benieuwd naar het resultaat en wat ik van de kwaliteit vind? Lees dan zeker verder.

Advertenties
Beauty

Mijn huidverzorgingsroutine met LR Aloë Vera

Ik denk dat iedereen vandaag de dag wel weet dat een goede huidverzorging heel belangrijk is. Je huid goed reinigen voor het slapengaan en een voedende crème aanbrengen is een must. Producten die Aloë Vera bevatten zijn daarvoor zeker aan te raden en geschikt voor alle huidtypes. Vandaag laat ik je zien hoe mijn huidverzorging eruit ziet met producten van LR Aloë Vera.

Ontdek!

Ontdek! | Purpuzplanner

Een agenda, wie kan er zonder in deze drukke tijden? Een feestje hier een deadline daar, en oh, vergeet die tandartsafspraak niet! Kortom, een agenda kan voor veel meer rust en structuur in je leven zorgen en voorkomt dubbele afspraken. Maar… wat als je behoefte hebt aan meer? Wat als je je doelen niet meer ziet? Wat is echt belangrijk in je leven en wat kan nog even wachten? De Purpuzplanner kan je met al deze dingen helpen. De Purpuzplanner combineert het handige van een agenda met het inzicht van een werkboek waarmee je je doelen kan bepalen en die ook halen!

Lifestyle

Photodiary #1 | Verhuisd naar Italië!

Welkom bij de allereerste Photodiary op Lots of Lauve! In deze nieuwe serie wil ik jullie graag een kijkje geven in mijn dagelijkse leven aan de hand van foto’s getrokken met mijn gsm. De foto’s zijn onbewerkt en real, dus geen instagramplaatjes. Photodiary #1 is extra speciaal omdat het gewoon nieuw is voor mij maar ook omdat… Lees verder Photodiary #1 | Verhuisd naar Italië!

Beauty

Review | Clinique Pop Lip Colour + Primer 08 Cherry Pop

“Give a woman the right lipstick and she can conquer the world”. Oh yes, wees daar maar zeker van! Een mooie nude tint, een zachtroze kleur of wat dacht je van een felle rode? Alles kan en alles mag!  Toch denk ik dat een klassieke rode lipstick niet mag ontbreken in je make-up tasje. Vandaag review ik de… Lees verder Review | Clinique Pop Lip Colour + Primer 08 Cherry Pop